Nieuws

Diploma sportmassage behaald!

11-02-2017

———————————————————————————————————-

 

Ongezonde stress de Baas!

stress-samenwerking

Introductie van een nieuwe samenwerking!
Beautenz en Kracht van Verschil Coaching en training slaan de handen in één. Wij geloven dat onze diensten elkaar aanvullen en zo doende je helpen om ongezonde stress de baas te worden.

Weten hoe we dat aanpakken?
Je kunt een verwachte stijging van stress voorkomen door te leren hoe je op bewuste wijze je persoonlijke waarschuwingssignalen kunt waarnemen en door in een vroeg stadium na te denken over wat je zelf kunt doen om stress te verminderen. Zo kun je proactief worden, op een
productieve manier gebruikmaken van de stressenergie, situaties als ongezond beoordelen en leren hoe je op een positieve manier met stress omgaat.

Onze aanpak:
1. Inzicht krijgen in je stressoren via het DISC stress-profiel
2. Je doelen ontdekken en realiseren via personal coaching in de vorm van wandelcoaching en gesprekken.
3. Ontspannen tijdens de ontspanningsmassage / hotstones In 6 weken gaan we samen met jou optrekken om je te leren je stress te herkennen en hierop te anticiperen, zodat je gezonder en vitaler door het leven gaat. En zo je doelen haalt die je wilt realiseren.

Inzicht krijgen in je stressoren via het DISC stress-profiel
Via een online-vragenlijst die je per email krijgt toegestuurd, beantwoordt je vragen die werk gerelateerde stress en privé-gerelateerde stress in kaart brengen. Een mooie start om dit aan te pakken.

Je doelen ontdekken en realiseren via personal coaching in de vorm van wandelcoaching en gesprekken.
Stress ervaart iederéén weleens. Er kan een moment komen dat de stress je gaat beheersen of dat je lichamelijk klachten krijgt die door stress veroorzaakt kunnen worden. Het stress-profiel brengt dit mooi in kaart. Wij geloven dat echte verandering niet vanzelf komt. Inzicht in jezelf en je denkpatronen is van belang om te ontdekken waar stress vandaan komt en hoe zich dat bij jou in stand houdt. En natuurlijk wat jij kunt doen op de korte termijn en langere termijn om jouw stress duurzaam de baas te worden!

Ontspannen tijdens de ontspanningsmassage / hotstones
De massage is het einde van elke sessie. Hierbij kun je geestelijk een lichamelijk tot rust komen. Het effect van massage is een betere doorbloeding, stressvermindering en ontspanning van stijve spieren. Je neemt plaats op een verwarmde massagestoel, warm toegedekt. Je hebt de keuze uit een ontspanningsmassage of een hotstone-massage. Een ontspanningsmassage is geheel manueel. Er worden rustgevende massagegrepen toegepast met ontspannende muziek op de achtergrond. De hotstone massage wordt gegeven met natuurlijke lavastenen. Ze hebben een temperatuur van 45-50 graden celsius. Door de warmte van de stenen dringt deze massage diep door in het lichaam.

Wat kost het je?
Elke week heb je een coach gesprek van 1,5 uur, gevolgd door een ontspanningsmassage van 45 minuten. Een serie van 6 gesprekken, 6 massages en een DISC Stress-profiel invullen.
Het DISC Stress-profiel kost eenmalig 75,-. Eén gesprek en één massagebehandeling kost je 175,-
Bedragen zijn inclusief 21% btw.

Introductieprijs!
We geloven dat onze samenwerking aanvullend gaat werken voor onze klanten. Voor de periode januari tot maart zijn we op zoek naar een aantal mensen die zich herkennen in stress gerelateerde klachten en onze aanpak willen testen. Deze twee maanden bieden we ons gezamenlijke dienst aan tegen een prijs van € 120,- per sessie (coaching + massage) en de DISC voor een prijs van € 50,-.
Wil je hiervan profiteren? Meld je aan bij een van ons.

Wie zijn we?

Ingrid Janze
Eigenaresse bij Beautenz. Een massage en schoonheidsinstituut.
Ze heeft een praktijkruimte ingericht voor
huidverbeteringsbehandelingen met ‘Hannah’ en ‘Sothys’ en bied verschillende soorten massages aan. Ze is
gespecialiseerd in acné en shiatsu. In haar praktijk komen
ook vele sporters over de vloer voor een massage. De zorgvraag van de klant achterhalen en persoonlijke aandacht geven, vind Ingrid erg belangrijk.

Schoonheidsinstituut Beautenz
Arnhemseweg 79 3832GJ Leusden-zuid
Tel: 06-37 00 65 41
www.Beautenz.com / Info@beautenz.com

Henry Koopman
Trainer en personal coach bij Kracht van Verschil, Coaching en Training. Hij heeft zich gespecialiseerd in life coaching, loopbaan coaching en relatie coaching. Stressmanagement is een thema dat Henry veel tegenkomt in zijn werk als coach en trainer. Hij wandelt veel met zijn coachees door natuurgebied Den Treek en weet dit te gebruiken om de beelden van de natuur te verbinden met persoonlijke stress-ervaringen van zijn coachees. Naast wandel coaching voert hij ook gesprekken in zijn coachpraktijk.

Kracht van Verschil, Coaching en Training
Arnhemseweg 67, 3832 GJ Leusden
Tel: 06-42 55 71 54
www.krachtvanverschil.nl / info@krachtvanverschil.nl

—————————————————————————————–

 

De opening van Beautenz was een groot succes!!

14322655_1202101909860803_1771427625935790596_n14311434_957451404360624_8398118679409953700_o

14361428_957451537693944_191217069658476023_o

 

 

 

 

 

 

 

 

————————————————————————–We zijn druk bezig met de bouw van ons nieuwe instituut.
Hij zal in Leusden-zuid aan de Arnhemseweg 79 komen te staan.
In het instituut waar we nu 3 jaar met veel plezier gewerkt hebben komt een ander bedrijf te zitten. Een precieze datum voor de opening is nog onbekend. Meer informatie volgt nog!

05-03-16

—————————————————————————–

Sportmassage_SothysJune275[1]
Op dit moment zijn wij bezig met de opleiding ‘sportmassage’.
Eind volgend jaar zal dit ook aangeboden worden bij Beautenz.

12-10-15

—————————————————————————–

Nieuw bij Beautenz: Make up van ‘Sothys’
De nieuwe make-up is nu verkrijgbaar bij Beautenz!
Een ontzettend mooi assortiment met veel keuze uit verschillende producten. Zeer professionele producten. Het is echt de moeite waard om het even te komen bekijken en uitproberen. Laat u adviseren welke make-up u het mooiste staat.
Compo Produits Look A4 2014 (1)

27-10-14
⇔———————————————————————⇔

Workshop gezichtsverzorging
Op 15 oktober 2014 zal er om 19:30 een workshop gezichtsverzorging gegeven worden! In deze workshop gaat u de juiste producten bij uzelf aanbrengen die bij uw huidtype passen. Dit is een hele ontspannen en gezellige avond samen met meerdere vrouwen. De workshop duurt ± 2 uur en de kosten zijn €12,50. Ook erg leuk om samen met 1 of meerder vriendinnen te doen! Wilt u zich opgeven voor deze workshop?
Mail dan naar info@beautenz.nl

workshop gezicht
29-09-2014

⇔———————————————————————⇔

Supernieuwtje!sothys make up
Eind september gaat Beautenz ook met alle make-up producten van ‘sothys’ werken!
Om uw schoonheid te tonen en optimaal tot haar recht te laten komen, heeft Sothys een nieuwe aanpak van kleur ontwikkeld die rekening houdt met uw algemene stijl, huidskleur en de kleur van uw ogen en haar.
10-09-2014
⇔—————————————————————————-⇔———————————————————————⇔

epileren met touwNu ook bij Beautenz..
Epileren met een touwtje! Deze handige techniek is afkomstig uit Perzië. Een unieke methode om wenkbrauwen perfect te epileren.
Met deze techniek kun je donshaar gemakkelijk wegkrijgen. Ook is het geschikt voor alle ongewenste beharing in het gezicht.
01-09-2014
———————————————————————-⇔

 

 

Comments are closed.